keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

IHerb.com

Terve!

Ajattelin vielä kertoa teille tilaamistani iherb tuotteista. Innostuin iherbistä selailtuani internetin ihmeelistä maailmaa ja päätin tilata parit hiustenhoito tuotteet ja yhden rasvan joka auttasi minun lievään aikuis iän akneen (joka muuten ei ole kiva juttu) vink vink hyviä neuvoja otetaan vastaan asian suhteen.


Eli tilasin Avalon orcanics thickening shampoon + hoitoaineen, alba botanica leave-in conditionerin sekä 10% glycolic acid creamin. Shampoo on tosi hyvin pesävä melkein kuin syvä puhdistava shampoo ja jättää hiukset todella puhtaan tuntuisiksi hoitoaine on sellasta perus settiä, mutta ihan hyvä sekin(tuotteiden tuoksu on sellainen hiukan metholimainen. josta en henkilökohtaisesti hirveästi pidä, mutta ei se mikään paha ole). Alba Botanican leave-in hoitoaine ei ole turhaan kehuttu jättää hiukset todella pehmeän ja sillkisen tuntuiseksi. Sitten vielä kokemuksia rasvasta en ole ainakaan vielä huomannut suurta vaikutusta näppylöihin mutta vanhojen näppyjen arvet tuntuvat rasvan ansiosta haalistuvan nopeammin eli voisin sanoa että olen tyytyväinen. Voiteen luvataan auttavan myös ikääntymisen merkkejä vastaan, mutta onneksi minulla niitä ei ole vielä paljon ;) !
Elikkä voisin sanoa että olen todella tyytyväinen ja rahaakaan ei kulunut paljoa hiustuotteet olivat tosi halpoja rasva hiukan kalliimpi voisin kuitenkin sanoa että näissä on todella hinta/laatu suhde kohdallaan ja varmaan etsin muitakin hyviä tuotteita mitä voisin iherbistä tilata kertokaahan vinkkejä ja kokemuksia mitä teillä on iherbistä ja sen tuotteista.?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti