sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Irrotellaan, hauskoja vaate kappaleita!

Välillä muhun iskee sellanen kyllästyminen kaikkiin perus juttuihin aina joku perus neule, perus farkut, perus perus perus... Tekis mieli aina joskus mieli oikeen räväyttää ja unohtaa kaikki perus normi hommat, mutta en oo kuitenkaan varma että oisko musta ihan siihen. Joku kerta kyllä saan vaan niin tarpeekseni tästä tämän hetken muodista ja heitän kaikki vaatteet roskiin ja ostan jonkun ufo kerraston itelleni =D . No jos ei nyt ihan kuitenkaan voihan sitä räväyttää jollain pikku jutuillakin tai että yksi vaate kappale on jotain vähän erikoisempaa.
Tälläset paksupohja popot glitter värillä TÄÄLTÄ


Kultaiset farkut mustilla tehosteilla TÄÄLTÄ

Tämä raju huppari TÄÄLTÄ


Tämä hauska korva tupsu hattu TÄÄLTÄ


Apina T-paita TÄÄLTÄ

Kiva pääkallopaita TÄÄLTÄ


Hauskat lintu aiheiset shortsit TÄÄLTÄ

Aika päheet bootsit TÄÄLTÄ

Jokinlainen örvelön kuva takki TÄÄLTÄ

Aika magee kisulaukku TÄÄLTÄ
 

Minni Hiiri huppari korvilla TÄÄLTÄ

 
No niin siinä oli muutama esimerkki, joka minulle ainakin toisi aikamoista erikoisuutta pukeutumiseen. Kyllä ainakin tota kisulaukkua, pääkallopaitaa ja paksupohjaisia kenkiä uskaltaisin kokeilla muuten hillitymmän asun kanssa. Oikeastaan toi kisulaukku on tosi magee ei aina jotain LV:tä tai mulberryä olalla jota tuntuu tällä hetkellä olevan kaikkien vähänkin muotitietoisten mukana ja sitten anteeksi sana teini, mutta sanoin sen jo eli siis teini tytöillä on sitten feikki versioita noista edellä mainituista. Mun on pakko sanoa etten ole oikeen koskaan lämmenny noille LV:n laukuille ne on musta vähän mummomaisia siis ei ne mitää rumia ole, mutta ei vaan minun makuuni. Mutta muodissahan mukavaa juuri se että jokainen saa tykätä mistä haluaa ja erottua massasta sen verran kun haluaa, ei tarvitse olla niin kuin muut! (ja näin lopuksi paljastan, että omistan tuon viimeisessä kuvassa olevan minni hiiri hupparin. Se on aikas magee, okei ei sitä ihan joka paikassa kehtaa pitää mutta minä tykkään siitä ei aina tarvi olla liian aikuinen joskus saa vähän lapsettaakkin. )









1 kommentti:

  1. Ja rohkeasti vaan kommentoimaan kaikki jotka tänne blogini sivulle ovat löytäneet =)))) (ei teitä varmaan montaa vielä ole, mutta olen iloinen joka ainoasta joka tänne eksyy)

    VastaaPoista