lauantai 27. huhtikuuta 2013

tämän päivän shoppailu reissu!

Minun piti mennä vaan katselemaan kaupungille eikä ostaa mitää, mutta toisin kävi kyllähän sieltä taas jotai lähti mukaan ylläri ylläri no vaatteita ei voi koskaan olla liikaa.


Vero modan mekko stocmannilta. kuva ei oikein imartele tätä mutta tosi nätti on. En vielä omista yhtäkään tälläsitä mekkoa niin oli pakko hankkia.



Kesäinen kukkapaita Cubus. Paita oli ehkä yhden koon liian iso mutta ei se haittaa kun toi oli tollanen väljän malinen muutenkin.




Valkoiset/kuvioidut farkut Cubus. Nämä oli aivan ihanat ei liian räikeän kuvioiset ja valkoista rakastan muutenkin niin ihan super hyvä löytö ja tänään cubuksella oli kaikki normaali hintaiset tuotteet -30%.



Maastohenkinen kauluspaita tasku timanteilla, jossa oli vielä tollaset kivat kiristys nauhat tossa keskellä tämä oli kapphallista. En oikein ollu varma tästä, mutta lähti mukaan silti katotaan nyt tuleeko käyttöön vai lähteekö eteenpäin.



Kivasti kuvioitu farkkutakki Brave soul / sokos. Musta tää oli ihana kun ei ollu ihan perus farkkutakki toi kuvio toi siihen sellasta jotain erikoista ja tollasta lyhyen mallista olen etsiskellyt jo hetken.



EDC by esprit / sokos. Tällästä paitaa en viel omista ollenkaan ja tämä istu todella hyvin ei tehnyt sellasta oloa että oisin peittäytynyt johkin kaapuun =D.



Ja tämä takki kapphall. Oli ehkä hiukan iso mutta ei sen nyt niin pinkeä tarvi ollakkaan. Rakastuin toho röyhelö ala osaan tossa takissa ja valkoinen väri on yksi ihaninmista vaikka ei ole ehkä se käytännöllisin väri kuitenkaan.



Tummansininen ohut neule Rosemunde /stocmann. Tää saatttaa näyttää täs vähä hölmöltä mut päällä tää mukautuu oikein ihanasti päälle ja on muutenkin tosi mukavan tuntuinen.


Ihana tollanen liehuva paita ihanasta materiaalista vero moda / stocmann. Tää on kesällä varmaan tosi kiva päällä eikä hiosta liikaa.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti